Nieuws

Voortgang Petitie Fusie Langedijk-Heerhugowaard

De petitielopers waren enkele weken geleden op TV NH te zien: Voor wie het nogmaals wil zien, dat kan via deze link: ==> fusielopers op TV NH

Inmiddels staat de teller op circa 1700 handtekeningen. Er wordt nog steeds gelopen en over enige tijd wordt er een bezemronde gehouden. Dit betekent dat alle adressen waar niemand thuis was of niet werd opengedaan of waar nog niet iedereen heeft getekend (maar wel mag tekenen) opnieuw worden benaderd.

De 1.700 handtekeningen is ook het aantal respondenten (=78%) die I&O Research telde die – al dan niet onder voorwaarden – de fusie met Heerhugowaard niet acceptabel vonden. Op naar nog veel meer handtekeningen dus

Wie een steentje wil bijdragen om als bezemploeglid, “het onderste uit de kan te halen”, wordt vriendelijk verzocht zich te melden via [email protected] Dit mailadres kunt u ook gebruiken voor eventuele vragen over de fusie.

Bellen kan ook: 06 1313 3772 / 072 564 2297 (Rob Planken)

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.