Nieuws

Kerstwensen

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling toe.

30 november 2022 was er een  ALV en een presentatie  van de energiecoach Felix van Winkel over energiebesparende maatregelen. Een goed bezochte avond met zo’n 30 mensen.
Met een visuele presentatie werden de diverse mogelijkheden mondeling toegelicht, die men zou kunnen toepassen om uw woning te verbeteren op het gebied van zuinig omgaan met energie.

Wij als bestuur van de Dorpsraad blijven in contact met de energiecoach in voorkomend geval dat er vragen zijn vanuit de bewoners of vanuit de gemeente Dijk en Waard. Wilt u zich aanmelden voor de energiecoach, dan kunt u in deze nieuwsbrief op onderstaande knop Energiecoach klikken en uw gegevens invoeren voor een afspraak.

ALV

De ALV werd door 9 leden en 1-niet lid bezocht. Statutair een verplichte vergadering, maar we kunnen zeggen dat het ook  een gezellige vergadering was met interessante gesprekken. We hebben weer een mandaat van de leden voor 2023 en het bestuur heeft er zin in.

INLOOPAVOND

De laatste woensdag van deze maand, 28 december is er GEEN inloopavond in De Geist.
De eerstvolgende is dan 25 januari 2023. 

De leden van het bestuur en onze vrijwilligers wensen een ieder gezellige kerstdagen toe en een fijne oudejaarsavond. 

Bekijk de energiecoach

Waar zijn wij te vinden

Heeft u een Facebookaccount dan kunt u ons daar vinden en volgen onder Dorpsraad Sint Pancras. Regelmatig plaatsen we berichten waarvan we denken dat die interessant kunnen zijn.

Heeft u informatie waarvan u denkt dat de Dorpsraad daarvan op de hoogte moet zijn, meldt het ons. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.