Nieuws

kerstmusical ‘Wollig kerstfeest’ bij kinderboerderij Jong Leven

Op tweede kerstdag donderdagmiddag 26 december staat kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras volledig in het teken van kerst. Er is een sfeervolle kerststal ingericht waar de kerstmusical ‘Wollig kerstfeest’ zich zal afspelen. De band Ma Murphy’s speelt live muziek op het plein en ook de kerstman is aanwezig. Kinderen mogen hun eigen gemaakte kerstversiering van thuis meenemen of kunnen er zelf eentje maken tijdens het kerstfeest in de knutselruimte op de kinderboerderij, en deze dan in de kerstboom hangen waarna ze een attentie krijgen van de kerstman. Er is gratis warme chocolademelk en voor de volwassenen gluhwein.

Het belooft een gezellige middag te worden dus kom tweede kerstdag naar de kinderboerderij aan het Janspad te Sint Pancras. Het speelt zich af vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur en vanzelfsprekend is de toegang gratis!

Lees hier de uitnodiging –> Affiche kerstspel 2019

 

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.