Nieuws

Inloopavond woensdag 19 februari vanaf 19:30 uur

Aanstaande woensdagavond vanaf 19.30 uur is een ieder welkom op onze inloopavond in de gemeenschappelijke ruimte van De Geist.
De bedoeling is om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten over zaken die u als bewoners van Sint Pancras bezig houden. Dat kan zijn over verkeer, vandalisme, veiligheid, de gemeente, of wat dan ook.

Ook kunt u bij ons terecht met vragen over energie-besparende maatregelen. We helpen u graag verder om de juiste informatie voor uw situatie te verkrijgen. Wij hebben korte lijnen met de Energiecoach.

We horen graag wat er leeft en valt te beleven in het dorp.

Ook staat er altijd een kop koffie of thee voor u klaar.

Tot woensdagavond 22 februari 2023, vanaf 19.30 uur in De Geist. 

Waar zijn wij te vinden

Heeft u een Facebookaccount dan kunt u ons daar vinden en volgen onder Dorpsraad Sint Pancras. Regelmatig plaatsen we berichten waarvan we denken dat die interessant kunnen zijn.

Heeft u informatie waarvan u denkt dat de Dorpsraad daarvan op de hoogte moet zijn, meldt het ons. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.