Nieuws

Dagcentrum Jan Willem omgedoopt in Activiteitencentrum Jan Willem

Vrijdag 5 oktober jongstleden was het zo ver. Dagcentrum Jan Willem werd officieel en onder flinke belangstelling heropend. Het pand is gedurende een half jaar grondig opgeknapt. Alle cliënten werden tijdens de verbouwing in een deels leegstaande school in Heerhugowaard gehuisvest. Zowel cliënten als medewerkers zijn al weer helemaal gewend, want de verbouwing werd enkele maanden geleden al afgerond, maar de officiële heropening had nog niet plaatsgevonden. In een paar korte toespraken werd onder andere uitgelegd dat de naam “Jan Willem” niet zou worden gewijzigd omdat deze nu eenmaal een begrip was in Sint Pancras. Wel veranderd de aanduiding “Dagcentrum” in “Activiteitencentrum”.
De opening werd verricht door wethouder Marcel Reijven die onder andere Zorg en WMO in zijn portefeuille heeft. De opening werd vormgegeven door het onthullen van het nieuwe naambord bij de ingang van Jan Willem. Na de opening was er een gezellige receptie. Meer informatie over Activiteitencentrum Jan Willem kunt u vinden op de website: www.dewaerden.nl

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.