Nieuws

Bestuurswisseling

Tijdens de algemene jaarlijkse bestuursvergadering (15 mei j.l.) hebben Rob Weijling (voorzitter) en Jeanette van Diepen (bestuurslid) hun functie neergelegd. De functie van voorzitter is overgenomen door Marjolein Hage. In juni is onze secretaris en webredacteur gestopt met haar functie. 

Om die reden is het op de digitale platforms stil geweest. Met nog 5 bestuursleden zijn wij achter de schermen hard aan het werk om dit allemaal weer op orde te krijgen!

Het lijkt dus wel rustig, maar dat is het zeker niet: 

De werkgroep verkeer is in overleg met de gemeente over allerlei zaken.
In augustus hebben enkele leden van de Dorpsraad samen met leden van het Dorpsplatform en de wijkbeheerder een fietsrondje gemaakt door Sint Pancras. Hierbij werd gekeken naar verkeerszaken, het maaibeleid, onoverzichtelijke kruispunten, etc.
De werkgroep Doorvaarbaarheid Langedijk is actief in gesprek met gemeente.
En in november verschijnt alweer de nieuwskrant.

Dus wij kunnen wel wat hulp gebruiken!
Lijkt het je leuk om actief mee te praten/denken over allerlei onderwerpen die ons mooie dorp aangaan? En dat samen met de andere (enthousiaste) bestuursleden te doen?
Neem dan contact op, dit kan via het contactformulier of een mail naar de Dorpsraad. Je kunt ons ook vinden op Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.