Nieuws

Afscheid oud bestuur DR, rondgang dorp met wethouders, inloopavond

Inloopavond Dorpsraad Sint Pancras a.s. woensdag 28 september 19.30u

Aanstaande woensdagavond vanaf 19.30 uur is een ieder welkom op onze openbare inloopavond in de gemeenschappelijke ruimte van De Geist.
De bedoeling is om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten over zaken die bewoners van Sint Pancras bezig houden. Dat kan zijn over verkeer, vandalisme, veiligheid, het nieuwe gemeentebestuur of je wilt iets organiseren in je buurt.

We horen graag wat er leeft en valt te beleven in het dorp.
Kopje koffie/thee staat klaar voor u.

RONDRIT DOOR HET DORP:

Op donderdag 22 september hebben we een rondrit door het dorp gemaakt met de twee wethouders John Does en Rene Schoemaker (zie foto, bron NHD). Tevens sloot Egbert van Vulpen aan, die als Beleidsmedewerker Ruimte werkzaam is bij de gemeente en voor ons als voorlopig contactfunctionaris gaat fungeren .
Doel van deze bijeenkomst was, om een aantal locaties in het dorp langs te gaan die naar onze mening de aandacht moeten krijgen van de gemeente. Dat waren verkeersgevaarlijke punten, bouwprojecten, Vroneterrein, kinderboerderij, de sporthallen met het Beverplein en het Dorpshuis De Geist. Geen beloftes, geen toezeggingen, maar puur even proeven en zien waar het om gaat. Onze verdere bedoelingen zijn, om een aantal van deze zaken nader te gaan uitwerken en beter onder de aandacht van de gemeente te brengen en waar nodig met medewerking van omwonenden of belanghebbenden. Uiteraard zullen er meer punten/situaties zijn die de nodige aandacht vragen. Draagt u kennis van zaken die onze aandacht verdienen, kom dan naar de inloopavond as woensdag in De Geist.

AFSCHEID OUD BESTUUR DORPSRAAD
Op maandag 26 september 2022, aanvang 19.30 uur zal het nieuwe bestuur van de Dorpsraad, officieel afscheid nemen van het oude bestuur van de Dorpsraad. De oud bestuursleden zijn sedert december 2021 uit functie maar nimmer is er een goede gelegenheid geweest om ze te bedanken voor hun inzet. Dat willen we dus maandag 26 september in de Geist doen. Mensen die lid zijn van de Vereniging Dorpsraad Sint Pancras zijn welkom en kunnen tevens nadere kennis maken met het nieuwe bestuur.

Te weten: Jan Tybout als secretaris, Danny Beijert als penningmeester en onze 3 adviseurs, Wout van de Ridder, Janine van Grevenstein-van der Vorst en Sebastiaan Mink en ondergetekende Ron Spaans als de voorzitter.

Waar zijn wij te vinden:

onze afdeling | Sint Pancras | Vrouwen van NuHeeft u een Facebookaccount dan kunt u ons daar vinden en volgen onder Dorpsraad Sint Pancras. Regelmatig plaatsen we berichten waarvan we denken dat die interessant kunnen zijn.

Heeft u informatie waarvan u denkt dat de Dorpsraad daarvan op de hoogte moet zijn, meldt het ons. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]

 

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.