Nieuws

19, 20 en 21 oktober open dagen nieuw afvalbrengstation

Het nieuwe afvalbrengstation op Bedrijvenpark Breekland gaat op donderdag 19 oktober om 12.00 uur officieel open. Laat u informeren over afvalscheiding tijdens de open dagen op 19, 20 en 21 oktober.

In vergelijking met de gemeentewerf biedt het nieuwe afvalbrengstation veel meer mogelijkheden voor het scheiden van afval. Op het afvalbrengstation worden in eerste instantie twintig verschillende afvalstromen apart ingezameld. Ook oude matrassen, gasflessen, harde kunststoffen en piepschuim worden op het nieuwe afvalbrenstation voortaan gescheiden ingezameld. Verder wordt een nieuw klein chemisch afvaldepot geplaatst.

Drie dagen open huis!
We vieren drie dagen lang dat het afvalbrengstation open is: op 19 oktober van 12.00 – 14.00 uur en op 20 en 21 oktober van 8.30 tot 14.00 uur. Er is een grote tent waarin diverse organisaties voorlichting geven, zoals afvalverwerker HVC, maar ook de eigen medewerkers van de gemeente staan u graag te woord. Er zijn bovendien leuke en educatieve spelletjes te doen voor kinderen, zoals het interactieve spel De Milieu-inspecteur. Maar er is ook een reuzestormbaan van 50 meter. Bovendien ontvangt iedereen die op een van deze dagen afval komt brengen twee leuke – recyclede – cadeautjes!

Adres en openingstijden
Afvalbrengstation, Berrie 8, Oudkarspel (bedrijvenpark Breekland). Vanaf 20 oktober is het afvalbrengstation geopend van maandag t/m zaterdag: 8.30-14.00 uur. Let op: op donderdag 19 oktober gaat het afvalbrengstation open om 12.00 uur. Voor meer informatie over de inzameling van afval kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente, via tel: 0226 – 33 44 33 of via WhatsApp: 06 – 5782 4644.

Deel dit op Social Media

Meer nieuws uit Sint Pancras

Lid worden

Voor een klein bedrag van 8 euro per jaar bent u al lid van Dorpsraad Sint Pancras. Met uw hulp kunnen wij een nog belangrijker klankbord worden voor alle inwoners van ons prachtige dorp.